Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

loswatermelones (797273) - Jimmi FC (1598591) » 443247822: T41/J9/VI

Liga 443247822 Información oficial sobre el partido 443247822 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / VI.961 (15279)

tarrossos cf Alineación oficial del equipo 'tarrossos cf' en el partido 2 - 0 Real Vitoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Vitoria F.C.' en el partido
Edgár Sándor (13') 1 - 0
Roque Thais (28') 2 - 0
tarrossos cf Alineación oficial del equipo 'tarrossos cf' en el partido 2 - 0 Real Vitoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Vitoria F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tarrossos cf Alineación oficial del equipo 'tarrossos cf' en el partido 2 - 0 Real Vitoria F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Vitoria F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tarrossos cf

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Edgár Sándor va donar a tarrossos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan tarrossos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roque Thais des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Marek Poleszczuk del tarrossos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Roque Thais una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Tim Wobbe va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 235 Minuto 16 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Roque Thais va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Antonio Varona va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Péter Sebessy-Geönczy. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Corné Mossel gairebé va marcar per a tarrossos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Real Vitoria F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Vitoria van seguir progressant per la banda dreta. Gábor Mercs va tenir la seva oportunitat al minut 74, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Valerio Entralgo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Julián Serrano va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.