Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ivitony F.C (47406) - FC Franintop (118704) » 443239290: T41/J3/VI

Liga 443239290 Información oficial sobre el partido 443239290 en Hattrick

21.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 3 / VI.809 (15127)

ivitony F.C Alineación oficial del equipo 'ivitony F.C' en el partido 0 - 3 R.C Brigantium A Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Brigantium A Coruña' en el partido
0 - 1 Dávid Brüll (27')
0 - 2 Chérif Bouchebri (30')
0 - 3 Komeil Barahuei (51')
ivitony F.C Alineación oficial del equipo 'ivitony F.C' en el partido 0 - 3 R.C Brigantium A Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Brigantium A Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ivitony F.C Alineación oficial del equipo 'ivitony F.C' en el partido 1 - 1 R.C Brigantium A Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C Brigantium A Coruña' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,3 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ivitony F.C

Goles Goles

  • 109 Minuto 27 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Yannick Schöer després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Brg Coruña Dávid Brüll, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Morgan Cailliau de ivitony amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Gary de ivitony va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

R.C Brigantium A Coruña

Goles Goles

  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 30 pels visitants. En Chérif Bouchebri va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Komeil Barahuei, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brg Coruña van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Digno Maneiros va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Kalle Hansson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julio Velastegui. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Brg Coruña a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Xacobo Hermo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Yoav Geisler de Brg Coruña va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de Brg Coruña Miguel Estébanez Puyol va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xacobo Hermo va entrar en el seu lloc.