Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Parque Mediterráneo (308138) - Isotopos de Albuquerque SAD (795890) » 443228771: T41/J6/VI

Liga 443228771 Información oficial sobre el partido 443228771 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / VI.621 (14939)

Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 9 - 0 Isotopos de Albuquerque SAD Alineación oficial del equipo 'Isotopos de Albuquerque SAD' en el partido
Felipe Lerdo Sáenz (4') 1 - 0
Tom Ezinger (11') 2 - 0
Alessandro Maria Baraldi (13') 3 - 0
Felipe Lerdo Sáenz (27') 4 - 0
Ralph Van Litsenborgh (60') 5 - 0
Alberto Losada Pastor (72') 6 - 0
Eugenio Hermigas (78') 7 - 0
Alessandro Maria Baraldi (86') 8 - 0
Alberto Losada Pastor (87') 9 - 0
Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 9 - 0 Isotopos de Albuquerque SAD Alineación oficial del equipo 'Isotopos de Albuquerque SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Los Últimos Alineación oficial del equipo 'Los Últimos' en el partido 9 - 0 Isotopos de Albuquerque SAD Alineación oficial del equipo 'Isotopos de Albuquerque SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 8.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Últimos

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 4 minuts, el tirador de faltes del Últimos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Felipe Lerdo Sáenz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Últimos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tom Ezinger va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alessandro Maria Baraldi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Últimos.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Últimos va augmentar la diferència quan Felipe Lerdo Sáenz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ralph Van Litsenborgh va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Últimos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Losada Pastor va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Últimos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eugenio Hermigas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): En Dario Milanovič va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alessandro Maria Baraldi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 8 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Últimos a 9 - 0. Alberto Losada Pastor va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Últimos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Szczepan Miaszkiewicz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Carrizo.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alessandro Maria Baraldi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tom Ezinger de Últimos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Alberto Losada Pastor al minut 87 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Szczepan Miaszkiewicz de Últimos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Isotopos de Albuquerque SAD

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damián Villandrado de Isotopos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Damián Villandrado va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.