Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Donandres F.C (995743) - F.C. Karr (434293) » 443215128: T41/J12/VI

Liga 443215128 Información oficial sobre el partido 443215128 en Hattrick

23.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 12 / VI.377 (14695)

Donandres F.C Alineación oficial del equipo 'Donandres F.C' en el partido 0 - 1 Ibarakoa Alineación oficial del equipo 'Ibarakoa' en el partido
0 - 1 Peruxu Villavedón (71')
Donandres F.C Alineación oficial del equipo 'Donandres F.C' en el partido 0 - 1 Ibarakoa Alineación oficial del equipo 'Ibarakoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Donandres F.C Alineación oficial del equipo 'Donandres F.C' en el partido 0 - 2 Ibarakoa Alineación oficial del equipo 'Ibarakoa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Donandres F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Donandres van sortir al contraatac al minut 24, però Luca Haueter va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): El Donandres va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Sid Teagarden la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): Donandres va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sid Teagarden va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Adrie van Asten de Donandres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Elezarriaga.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikel Marqués de Donandres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Ilídio Teixeira de Donandres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrie van Asten es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Ibarakoa

Goles Goles

  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Peruxu Villavedón de Ibarakoa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ramon Taronjí al minut 4 semblava entrar, però Josep Omedes va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Ramon Taronjí va xutar magistralment una falta al minut 12 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Baltasar Igarza que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Zygmunt Golubski va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ibarakoa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan Dennis Pöpping va quedar-se sol davant el porter Josep Omedes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dennis Pöpping ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Carles Millet quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.