Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuazaurre Power (1431097) - PSA F.C. (1367940) » 443181880: T41/J2/V

Liga 443181880 Información oficial sobre el partido 443181880 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / V.40 (5553)

Zuazaurre United Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre United' en el partido 4 - 2 PSA F.C. Alineación oficial del equipo 'PSA F.C.' en el partido
Anders Bolin (2') 1 - 0
1 - 1 Pedro Acerete Guillén (13')
1 - 2 Andre Stockhem (44')
Fabrizio Terribile (51') 2 - 2
Sándor Benczúr (56') 3 - 2
Sándor Benczúr (68') 4 - 2
Zuazaurre United Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre United' en el partido 4 - 2 PSA F.C. Alineación oficial del equipo 'PSA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zuazaurre United Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre United' en el partido 2 - 0 PSA F.C. Alineación oficial del equipo 'PSA F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuazaurre United

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Zuazaurre, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Anders Bolin per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Zuazaurre una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fabrizio Terribile, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 51.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Zuazaurre va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 56 Sándor Benczúr va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Sándor Benczúr va augmentar l'avantatge de Zuazaurre a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Calixto Heras Hermosilla va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Svetozár Gordík del Zuazaurre ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Fabrizio Terribile va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Zuazaurre Fabrizio Terribile quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Anders Bolin l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Zuazaurre ho intentava per la dreta per mitjà de Golan Bass, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Zuazaurre Karl Kladov va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paco Ronda va entrar en el seu lloc.

PSA F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Teemu Harju sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pedro Acerete Guillén que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de F.C. va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Andre Stockhem, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 41 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a F.C. al minut 41, però el xut de Teemu Harju va topar amb la tanca defensiva.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Adrian Drutel va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Acerete Guillén de F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.