Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HIJOS DE CAÍN (1370257) - Gatusso FC (1601321) » 443181282: T41/J6/V

Liga 443181282 Información oficial sobre el partido 443181282 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / V.29 (5542)

Dirnei FC Alineación oficial del equipo 'Dirnei FC' en el partido 2 - 2 C.D.Rexo Alineación oficial del equipo 'C.D.Rexo' en el partido
José Luis Rey-Martínez (21') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Ordóñez (24')
1 - 2 Noel Chacón (37')
Ivan Zych (68') 2 - 2
Dirnei FC Alineación oficial del equipo 'Dirnei FC' en el partido 2 - 2 C.D.Rexo Alineación oficial del equipo 'C.D.Rexo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dirnei FC Alineación oficial del equipo 'Dirnei FC' en el partido 2 - 0 C.D.Rexo Alineación oficial del equipo 'C.D.Rexo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dirnei FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de José Luis Rey-Martínez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 114 Minuto 68 (Gol de penalti): Al minut 68, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ivan Zych no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Miguel Ángel Huicab es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lucio Porras.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Miguel Ángel Dazar ocupà el lloc d'en Alfredo Parreño al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Dirnei quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.D.Rexo

Goles Goles

  • 119 Minuto 24 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Noel Chacón sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alejandro Ordóñez que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Noel Chacón va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eliseu Bexo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Alejandro Ordóñez va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): C.D.Rexo van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Rubén Espasandín no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Borras de C.D.Rexo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Viña de C.D.Rexo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Óscar Fort Aroca va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.