Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tornem a començar (1368316) - AD Pétrola (1433709) » 443181017: T41/J9/V

Liga 443181017 Información oficial sobre el partido 443181017 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / V.24 (5537)

Nueve Valles Alineación oficial del equipo 'Nueve Valles' en el partido 3 - 2 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Raúl Imbroda (20') 1 - 0
Necmi Begiç (26') 2 - 0
2 - 1 Heinz Stern-Ludescher (49')
2 - 2 Antoni Anglès (75')
Folke Blachnitzky (83') 3 - 2
Nueve Valles Alineación oficial del equipo 'Nueve Valles' en el partido 3 - 2 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nueve Valles Alineación oficial del equipo 'Nueve Valles' en el partido 0 - 4 labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido
Tiene bastante suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nueve Valles

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Imbroda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Valles sabia com jugar al contraatac, i al minut 26, Necmi Begiç va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Netanel Malmilyan va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Valles, Folke Blachnitzky, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Koulis Konstantakis. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Cristiano Baiesi ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

labradores del yukon

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats de labradores van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Heinz Stern-Ludescher va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Antoni Anglès va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Egidius Snelders va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Quintin Feldmeier va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fernando Tello va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ville Jokipelto quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Stefan Bamberger, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.