Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Royal Grass (1459726) - Ballesta JR team (775349) » 443178775: T41/J9/IV

Liga 443178775 Información oficial sobre el partido 443178775 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / IV.48 (3471)

CHIBER F.C. Alineación oficial del equipo 'CHIBER F.C.' en el partido 1 - 2 DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido
0 - 1 Hans Laur (13')
0 - 2 Vicenç Cuyàs (55')
Radek Vít (62') 1 - 2
CHIBER F.C. Alineación oficial del equipo 'CHIBER F.C.' en el partido 1 - 2 DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHIBER F.C. Alineación oficial del equipo 'CHIBER F.C.' en el partido 2 - 1 DESERTORS HPT Alineación oficial del equipo 'DESERTORS HPT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,6 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHIBER F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, Radek Vít va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): CHIBER va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Erik de Hoogh ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CHIBER van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Toma Benţe va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 210 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Radek Vít tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Siméon Regnault de CHIBER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Siméon Regnault de CHIBER per doble groga al minut 35.

DESERTORS HPT

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): HPT sabia com jugar al contraatac, i al minut 13, Hans Laur va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vicenç Cuyàs, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hans Laur ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Renato von Atzigen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Francisco Pinilla quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guillermo Cañavate, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Vicenç Cuyàs de HPT va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El HPT va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Vicenç Cuyàs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69 en Ausiàs Cisquella va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Horst Gstaltner va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de HPT estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.