Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cest la vie (1370147) - Sparguiteam (775104) » 443177411: T41/J2/IV

Liga 443177411 Información oficial sobre el partido 443177411 en Hattrick

14.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 2 / IV.24 (3447)

cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 2 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Sergio Negrete (50') 1 - 0
Martín Pintado (80') 2 - 0
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 2 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido 2 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cest la vie

Goles Goles

  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador Sergio Negrete de cest, després de 50 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): cest va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Martín Pintado va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Mario Rodrigo Brantega va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cest se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jaime García-Drake va entorpir al marcador d'en Sergio Negrete per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrián Bielva va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Bielva de cest amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Bielva es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Sparguiteam

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Francisco Vila va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Galán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.