Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Ceporro (1456475) - Real Oviedo Cantera (486127) » 443175918: T41/J9/III

Liga 443175918 Información oficial sobre el partido 443175918 en Hattrick

02.11.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 9 / III.13 (3420)

Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido 2 - 0 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
Nacho Abel (5') 1 - 0
Emil Kupčulák (40') 2 - 0
Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido 2 - 0 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido 2 - 0 la guagua amarilla Alineación oficial del equipo 'la guagua amarilla' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Ceporro

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Atlético va agafar avantatge al minut 5 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Nacho Abel fent així el 1 - 0.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Emil Kupčulák van servir per superar a l'últim defensor, en Stanyslav Porkuyan. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Atlético cantant "Emil Kupčulák selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atlético Lukáš Horna quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Turan Dilnaz l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): En Emil Kupčulák es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Emil Kupčulák per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Vicenç Andreu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Nacho Abel no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Edvar Colombi.

la guagua amarilla

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del amarilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Thomas Bechstrøm, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simion Dragomir.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Bechstrøm de amarilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 63 (Lesión (no subst.)): amarilla no podia fer cap canvi en Marco Dimasi va deixar el terreny de joc al minut 63 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a amarilla, Simion Dragomir va caure lesionat al minut 76, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.