Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gipsy Kings III (311791) - Gradin7 (125447) » 443175794: T41/J6/III

Liga 443175794 Información oficial sobre el partido 443175794 en Hattrick

12.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 6 / III.11 (3418)

F.C Freekiss Alineación oficial del equipo 'F.C Freekiss' en el partido 3 - 3 U.E. Rapitenca Alineación oficial del equipo 'U.E. Rapitenca' en el partido
Juan Santillana (2') 1 - 0
Marcel Casas (23') 2 - 0
2 - 1 Paul Georg Kalloch (36')
Óscar Jubitero (75') 3 - 1
3 - 2 José María Reinares (82')
3 - 3 Bernhard Lenzin (83')
F.C Freekiss Alineación oficial del equipo 'F.C Freekiss' en el partido 3 - 3 U.E. Rapitenca Alineación oficial del equipo 'U.E. Rapitenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Freekiss Alineación oficial del equipo 'F.C Freekiss' en el partido 3 - 1 U.E. Rapitenca Alineación oficial del equipo 'U.E. Rapitenca' en el partido
Tiene un resultado normal 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Freekiss

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Juan Santillana de Freekiss, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Freekiss va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcel Casas va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Juan Santillana va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Freekiss, Óscar Jubitero, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dennis Goossens de Freekiss va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

U.E. Rapitenca

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats de Rapitenca van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Paul Georg Kalloch va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Rapitenca va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan José María Reinares va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 83 minuts Bernhard Lenzin va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Gian Carlo Bettega va fer una jugada per la banda esquerra, però Manuel Ramo Valero va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Cédric Depré la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Rapitenca havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Rapitenca van seguir progressant per la banda dreta. José María Reinares va tenir la seva oportunitat al minut 34, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Bernhard Lenzin va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rapitenca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tino Paffenbichler, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rapitenca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Cédric Depré, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.