Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los de castellon (434454) - Lamoncha-achnomaL (1434884) » 443175242: T41/J8/III

Liga 443175242 Información oficial sobre el partido 443175242 en Hattrick

26.10.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 8 / III.1 (3408)

Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido 7 - 1 Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido
Durval Silva Viegas (13') 1 - 0
José Núñez Troya (22') 2 - 0
José Núñez Troya (41') 3 - 0
José Javier Alos (43') 4 - 0
José Núñez Troya (52') 5 - 0
5 - 1 Joan Bonamusa (61')
Miroslav Hroneš (64') 6 - 1
Durval Silva Viegas (77') 7 - 1
Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido 7 - 1 Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido 9 - 0 Lamoncha-achnomaL Alineación oficial del equipo 'Lamoncha-achnomaL' en el partido
Tiene mala suerte 9.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los de castellon

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Durval Silva Viegas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. castellon es posava per davant!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): castellon va augmentar la diferència quan José Núñez Troya no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En José Núñez Troya de castellon va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de castellon a 4 - 0. José Javier Alos va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En José Núñez Troya va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, castellon va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Miroslav Hroneš, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de castellon a 7 - 1. Durval Silva Viegas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Izequiel Penha de castellon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El castellon ho intentava per la dreta per mitjà de José Javier Alos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ugo Maria Del Riccio, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Lamoncha-achnomaL, però Izequiel Penha no va poder encertar el xut.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Izequiel Penha va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Jaroslav Kuntoš de castellon es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Lamoncha-achnomaL

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lamoncha-achnomaL van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 5 - 1 mitjançant en Joan Bonamusa.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 14 (Ocasión evento especial): En Joan Bonamusa va fer una ràpida incursió al minut 14, però en Kévin Durand no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Federico Casarin de Lamoncha-achnomaL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Mira de Lamoncha-achnomaL es va guanyar la targeta groga merescudament.