Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rauxats (310180) - Los de castellon (434454) » 443175226: T41/J4/III

Liga 443175226 Información oficial sobre el partido 443175226 en Hattrick

28.09.2013 14:00:00
Liga: Temporada 41 / Jornada 4 / III.1 (3408)

AC Evolution Alineación oficial del equipo 'AC Evolution' en el partido 3 - 1 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
Nicola Beggio (2') 1 - 0
Nuno Moreira (23') 2 - 0
2 - 1 Miroslav Hroneš (26')
André Pfaff (68') 3 - 1
AC Evolution Alineación oficial del equipo 'AC Evolution' en el partido 3 - 1 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AC Evolution Alineación oficial del equipo 'AC Evolution' en el partido 4 - 1 Los de castellon Alineación oficial del equipo 'Los de castellon ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Evolution

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Nicola Beggio va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Evolution.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Evolution a 2 - 0. Nuno Moreira va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Evolution va augmentar la diferència quan André Pfaff no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Maximilian Bruder va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Jesús Buron Cuadrado, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Santino Garbellini després que el jugador de Evolution li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nuno Moreira de Evolution va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nuno Moreira va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Pierpaolo Gagna de Evolution va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergiy Shtan'ko va prendre el seu rol al minut 34.

Los de castellon

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miroslav Hroneš de castellon va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Elpidio Ballotta la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de castellon havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Durval Silva Viegas ocupà el lloc d'en José Núñez Troya al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de castellon quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.