Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cachoperrillos (308366) - Niutim23 (774717) » 428692737: T40/J11/IX

Liga 428692737 Información oficial sobre el partido 428692737 en Hattrick

27.07.2013 15:45:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / IX.2025 (177520)

Torpedo de Naveces Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Naveces' en el partido 0 - 6 Mariscal Alineación oficial del equipo 'Mariscal' en el partido
0 - 1 Jozef Laebens (20')
0 - 2 Luis Eduardo Abastoflor (24')
0 - 3 Gigi Caredda (29')
0 - 4 Jozef Laebens (48')
0 - 5 Vital Joseph (70')
0 - 6 Marcos Jalón (82')
Torpedo de Naveces Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Naveces' en el partido 0 - 6 Mariscal Alineación oficial del equipo 'Mariscal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torpedo de Naveces Alineación oficial del equipo 'Torpedo de Naveces' en el partido 0 - 3 Mariscal Alineación oficial del equipo 'Mariscal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo de Naveces

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Torpedo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cătălin-Alexandru Zarioiu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Sáenz de Tejada de Torpedo es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cirilio Galdós de Torpedo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mariscal

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Jozef Laebens donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Mariscal per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 24. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Luis Eduardo Abastoflor. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Gigi Caredda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mariscal va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jozef Laebens va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 4.
  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 70 minuts de joc, Vital Joseph, corrent com un esperitat, superà primer Quirze Ballarà per velocitat, i després el porter posant el 0 - 5 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Marcos Jalón des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Mariscal van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Luis Eduardo Abastoflor no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): Zipiro Atotxa va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Luis Eduardo Abastoflor que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Vital Joseph va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mariscal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Eduardo Abastoflor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Krispin Oitz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Marcos Jalón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 79 (Lesión (no subst.)): Quan en Mischa Agena es va retirar del terreny de joc al minut 79 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Mariscal es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 79 (Jugador de campo como portero): Martiko Abaroa, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Mariscal no podia fer cap canvi en Gigi Caredda va deixar el terreny de joc al minut 87 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.