Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CRISPR-Cas9 (1598105) - Penalti en el 90' (308006) » 428448949: T40/J6/VII

Liga 428448949 Información oficial sobre el partido 428448949 en Hattrick

22.06.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 6 / VII.744 (38780)

Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 5 - 0 thepeter Alineación oficial del equipo 'thepeter' en el partido
Marco Scapin (5') 1 - 0
Pavle Lukašek (11') 2 - 0
Moisés Uríbe (41') 3 - 0
Marco Scapin (60') 4 - 0
Eduardo Gana (62') 5 - 0
Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 5 - 0 thepeter Alineación oficial del equipo 'thepeter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido 2 - 0 thepeter Alineación oficial del equipo 'thepeter' en el partido
Tiene bastante suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Figueress

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): En George Frauenfelder és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Marco Scapin perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Figueress va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pavle Lukašek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Figueress i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 41 minuts de joc. Mentre en Moisés Uríbe el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Víctor Sáenz sempre és una garantia. Al minut 60, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Marco Scapin marcar el 4 - 0 per al Figueress.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Figueress va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Eduardo Gana va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alex Alberto Bravo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Castellbell al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Damián Sanz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Percy Hanselaer de Figueress va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

thepeter

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Karol Gutt va encarar al porter al 8, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de thepeter, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Emre Gülnazik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Rada hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Harald Eresberg havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kalle Kravik de thepeter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): thepeter va fer una substitució al minut 13. Alejandro Madariaga va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Rada.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Claes Bredstedt de thepeter es va lesionar lleugerament però va poder continuar.