Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Talaiots (1579528) - KRL MRX (1593694) » 428411281: T40/J11/VII

Liga 428411281 Información oficial sobre el partido 428411281 en Hattrick

27.07.2013 15:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / VII.71 (38107)

Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido 1 - 3 NuestroRealZaragoza Alineación oficial del equipo 'NuestroRealZaragoza' en el partido
0 - 1 Soriano Martínez Blázquez (3')
0 - 2 Stanislav Šín (39')
0 - 3 Danilo Fiorile (42')
Vito Migliavacca (43') 1 - 3
Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido 1 - 3 NuestroRealZaragoza Alineación oficial del equipo 'NuestroRealZaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido 2 - 1 NuestroRealZaragoza Alineación oficial del equipo 'NuestroRealZaragoza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Talaiots

Goles Goles

  • 104 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Vito Migliavacca va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Vito Migliavacca de Talaiots es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 41, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 208 Minuto 48 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gianni Carnevale de Talaiots va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Adelardo das Neves que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Runar Tillsten no oblidarà el que li va passar durant el minut 53. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al 56, Adelardo das Neves hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Stefano Tavarilli. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adelardo das Neves de Talaiots es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Autshumao Mkentane de Talaiots va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Autshumao Mkentane va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

NuestroRealZaragoza

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de NuestroRealZaragoza va ser finalitzada des de l'esquerra per Soriano Martínez Blázquez al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stanislav Šín de NuestroRealZaragoza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 39 de partit.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Danilo Fiorile va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NuestroRealZaragoza va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stanislav Šín, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antoni Subirós, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): NuestroRealZaragoza van sortir al contraatac al minut 54, però Martinus Kupfer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.