Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Garpe (1594432) - C.D. Monte (1414083) » 428378831: T40/J5/VI

Liga 428378831 Información oficial sobre el partido 428378831 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / VI.516 (14834)

los_del_fondo Alineación oficial del equipo 'los_del_fondo' en el partido 1 - 2 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
0 - 1 Marc Artime (41')
Adrián Trigo (42') 1 - 1
1 - 2 Alejandro Romero Román (44')
los_del_fondo Alineación oficial del equipo 'los_del_fondo' en el partido 1 - 2 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los_del_fondo Alineación oficial del equipo 'los_del_fondo' en el partido 2 - 0 C.D.Monte Alineación oficial del equipo 'C.D.Monte' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_del_fondo

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Benedykt Myszor va anar directament als peus de Adrián Trigo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): los_del_fondo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gürol Aytek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Óscar Tartas.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Neagoe Breda va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Ceresoles va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adrián Trigo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): los_del_fondo va fer una substitució al minut 74. Momčilo Savićević va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Wes Nunan.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Giljan Thiebaut de los_del_fondo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Willy Lemann va prendre el seu rol al minut 75.

C.D.Monte

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Marc Artime va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Alejandro Romero Román de Monte es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Emmanuel Vitoux van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ignacio Izmendi a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Monte van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alejandro Romero Román, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Monte va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Izmendi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.