Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Cachopers (121494) - Berenjena Street (48813) » 428334530: T40/J4/IV

Liga 428334530 Información oficial sobre el partido 428334530 en Hattrick

08.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 4 / IV.45 (3468)

Onetimers Alineación oficial del equipo 'Onetimers' en el partido 4 - 0 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Carlos Fonz (38') 1 - 0
Agustín Valenzuela Isla (47') 2 - 0
David Nabona (69') 3 - 0
Agustín Valenzuela Isla (70') 4 - 0
Onetimers Alineación oficial del equipo 'Onetimers' en el partido 4 - 0 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Onetimers Alineación oficial del equipo 'Onetimers' en el partido 2 - 0 Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido
Tiene suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onetimers

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Onetimers va agafar avantatge al minut 38 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Carlos Fonz fent així el 1 - 0.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Chema Torres Arroyo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 47 de joc. Agustín Valenzuela Isla es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Onetimers pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Nabona va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Onetimers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Agustín Valenzuela Isla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gabriel Cordero, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 12 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Onetimers va ser a punt de marcar al minut 12, quan el seu jugador Luis Freita va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juanma Veigas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 52 (Lesión leve): En Gabriel Cordero de Onetimers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Enric Fabra va prendre el seu rol al minut 52.

Berenjena Street

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Daniel Urruya va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Berenjena, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Ignacio Silanes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 76 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en 胡 (Hu) 四 (Si) amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Lluís Benvingut de Berenjena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 37 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Berenjena, Martín Suárez va caure lesionat al minut 37, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.