Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CULEBRAS A.D. (315534) - MONTAU CF (1578879) » 428333998: T40/J11/IV

Liga 428333998 Información oficial sobre el partido 428333998 en Hattrick

27.07.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 11 / IV.35 (3458)

CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 1 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
Albino Salgado (9') 1 - 0
哈 (Ha) 'Rufo' 偌枫 (Ruofeng) (14') 2 - 0
2 - 1 Ignacio Floreaga (32')
Enrique Ruiz Girón (66') 3 - 1
CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 1 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 2 - 0 MONTAU CF Alineación oficial del equipo 'MONTAU CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CULEBRAS A.D.

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Albino Salgado rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Enrique Ruiz Girón, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a CULEBRAS i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 14 minuts de joc. Mentre en 哈 (Ha) 'Rufo' 偌枫 (Ruofeng) el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CULEBRAS. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Enrique Ruiz Girón xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Albino Salgado del CULEBRAS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, 哈 (Ha) 'Rufo' 偌枫 (Ruofeng) gairebé va marcar per a CULEBRAS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 79 en Roy 'Pancho' Varona ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jesús Torruella el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Håkansson.

MONTAU CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MONTAU van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Ignacio Floreaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): MONTAU va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Julio Español va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 74, el MONTAU estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Alberto Inchausti va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Antonio Luis Barriga de MONTAU va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.