Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SuperPato FC (487948) - TrasGNSFC (1434893) » 428333753: T40/J5/IV

Liga 428333753 Información oficial sobre el partido 428333753 en Hattrick

15.06.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 5 / IV.31 (3454)

Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 4 - 1 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
0 - 1 Venancio Estonllo (4')
Javier Pareja (11') 1 - 1
Jorge Guaso (33') 2 - 1
Isaac Ovando Ferrer (40') 3 - 1
Jorge Guaso (81') 4 - 1
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 4 - 1 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os Cabaleiros Alineación oficial del equipo 'Os Cabaleiros' en el partido 3 - 0 Awil-Ninurta Alineación oficial del equipo 'Awil-Ninurta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Cabaleiros

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cabaleiros una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Javier Pareja, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 11.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Jorge Guaso, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Cabaleiros es posava per davant!
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cabaleiros va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Isaac Ovando Ferrer des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jorge Guaso va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pere Baleta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Isaac Ovando Ferrer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Isaac Ovando Ferrer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Isaac Ovando Ferrer que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local Tomas Norrflod per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rubén Disorna va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de Cabaleiros, en Niels Bismarck, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Isaac Ovando Ferrer, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Awil-Ninurta

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Venancio Estonllo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En David Drundín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Roig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Archibald Kleisterbusch de Awil va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Eduardo Roig va entrar en el seu lloc.