Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Martin (1366504) - Camarero Soto (493287) » 428331271: T40/J2/III

Liga 428331271 Información oficial sobre el partido 428331271 en Hattrick

25.05.2013 14:00:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 2 / III.3 (3410)

AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 2 - 2 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
0 - 1 Roberto Castelltort (32')
Joan Pirla (37') 1 - 1
1 - 2 Ignasi Fernández de Córdoba (65')
Péter Zsélyi (82') 2 - 2
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 2 - 2 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AmpostaFC Alineación oficial del equipo 'AmpostaFC' en el partido 3 - 1 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AmpostaFC

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Després de 37 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al AmpostaFC, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joan Pirla de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del AmpostaFC s'esgargamellaven dempeus per esperonar Péter Zsélyi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 82 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): AmpostaFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Luis Iturbide va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Giuseppe Borgarello.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Joan Pirla de AmpostaFC va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 76, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després de 79 minuts, Mattias Håkansson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Péter Zsélyi de AmpostaFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Camarero Soto

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): El Camarero era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roberto Castelltort va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): En Ignasi Fernández de Córdoba donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 65 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Jordi Badenes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafiq El-Gibril va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 274 Minuto 83 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 83, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francis MacEvoy de Camarero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 8 (Lesión leve): En Ignasi Fernández de Córdoba ocupà el lloc d'en Severiano Groso al 8 minuts, dos minuts després que el jugador de Camarero quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Cody Teunkens de Camarero va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Morten Sandberg va entrar en el seu lloc.