Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juguetilandiateam (1584240) - U.D. Prat (30998) » 413771733: T39/J9/X

Liga 413771733 Información oficial sobre el partido 413771733 en Hattrick

23.03.2013 14:20:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / X.2519 (170846)

Juguetilandiateam Alineación oficial del equipo 'Juguetilandiateam' en el partido 2 - 3 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
0 - 1 Higer Artatzabeitia (2')
Abdelrani Talbi (34') 1 - 1
1 - 2 Hugo Alvarez (37')
Abdelrani Talbi (53') 2 - 2
2 - 3 Iván Mota (74')
Juguetilandiateam Alineación oficial del equipo 'Juguetilandiateam' en el partido 2 - 3 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Juguetilandiateam Alineación oficial del equipo 'Juguetilandiateam' en el partido 3 - 1 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juguetilandiateam

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 34 minuts quan 钱 (Qian) 安杰 (Anjie) va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Abdelrani Talbi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): En 钱 (Qian) 安杰 (Anjie) va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Abdelrani Talbi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 72 (Ocasión de penalti): En Jesús Monreal va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 72, però el porter visitant Raúl Martos el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Santiago Cayo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Juguetilandiateam, en Ahetz Zia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 60 (Lesión): Abdelrani Talbi va sortir coix del terreny de joc, substituït per Santiago Cayo. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

U.D. Prat

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de U.D. Higer Artatzabeitia va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): U.D. va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Hugo Alvarez va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Iván Mota va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del U.D. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josep Vicenç Riera, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Miguel Núñez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zaccaria Barabucci de U.D. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Higer Artatzabeitia s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.