Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Instinto Animal (48103) - Alianza Blanca C.F (1332478) » 413559726: T39/J12/IX

Liga 413559726 Información oficial sobre el partido 413559726 en Hattrick

13.04.2013 15:40:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / IX.781 (61052)

Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 2 - 0 jogafan Alineación oficial del equipo 'jogafan' en el partido
Enrique Valentín (48') 1 - 0
Mauricio López (53') 2 - 0
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 2 - 0 jogafan Alineación oficial del equipo 'jogafan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 0 - 1 jogafan Alineación oficial del equipo 'jogafan' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Instinto Animal

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Enrique Valentín va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Animales va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Mauricio López aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antony Viera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Animales sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alexandre Ibars, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Răzvan Ţiglar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janko Ivanković de Animales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Janko Ivanković va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Animales va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

jogafan

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Daniel Zalla ocupà el lloc d'en Sergio Sastre al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de jogafan quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 74 (Lesión leve): Després de 74 minuts jugats, Iraun Arteamalats es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Diego Casla.