Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Somoza C.F. (121540) - Hellfish LH (121047) » 413457489: T39/J3/VIII

Liga 413457489 Información oficial sobre el partido 413457489 en Hattrick

09.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VIII.1004 (54805)

MENSAJERAS F.C Alineación oficial del equipo 'MENSAJERAS F.C' en el partido 4 - 1 rucanor Alineación oficial del equipo 'rucanor' en el partido
Agustín Tomás Vaquerizo (28') 1 - 0
1 - 1 Pietro Argiolas Porru (32')
Adhemar Huamán (38') 2 - 1
Nélson Vale e Azevedo (40') 3 - 1
Adhemar Huamán (60') 4 - 1
MENSAJERAS F.C Alineación oficial del equipo 'MENSAJERAS F.C' en el partido 4 - 1 rucanor Alineación oficial del equipo 'rucanor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MENSAJERAS F.C Alineación oficial del equipo 'MENSAJERAS F.C' en el partido 2 - 1 rucanor Alineación oficial del equipo 'rucanor' en el partido
Tiene suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENSAJERAS F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a MENSAJERAS va ser Agustín Tomás Vaquerizo.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rudolf Jurko va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Adhemar Huamán va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. MENSAJERAS posava el marcador 2 a 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): MENSAJERAS va aconseguir el 3 - 1 quan Nélson Vale e Azevedo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Adhemar Huamán de MENSAJERAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MENSAJERAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pasquale Fontana va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Agustín Tomás Vaquerizo de MENSAJERAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

rucanor

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pietro Argiolas Porru va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Ondřej Bubela de rucanor, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bojan Majstorović ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 250 Minuto 42 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Łukasz Rusinek l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bojan Majstorović la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de rucanor havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): rucanor va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 68, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Edgar Rosa.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Ondřej Bubela va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Pierre Fargeas va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pere Canelles. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Adrian Dziebielak no era cap impediment.