Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Newville C.F. (315531) - Orgullo Verde (1368093) » 413436279: T39/J7/VIII

Liga 413436279 Información oficial sobre el partido 413436279 en Hattrick

09.03.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VIII.625 (54426)

Gigi d'agostino Alineación oficial del equipo 'Gigi d'agostino' en el partido 3 - 1 Dream timo Alineación oficial del equipo 'Dream timo' en el partido
Pere Foradada (31') 1 - 0
José María Pagueguy (41') 2 - 0
2 - 1 Ivan Fontelles (73')
Tedo Díaz de Casriego (74') 3 - 1
Gigi d'agostino Alineación oficial del equipo 'Gigi d'agostino' en el partido 3 - 1 Dream timo Alineación oficial del equipo 'Dream timo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gigi d'agostino Alineación oficial del equipo 'Gigi d'agostino' en el partido 6 - 1 Dream timo Alineación oficial del equipo 'Dream timo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gigi d'agostino

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del dagostino contenien la respiració mentre en Pere Foradada s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José María Pagueguy de dagostino va fer un bon esprint per escapar-se de Vivian Siebenmann i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dream. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tedo Díaz de Casriego la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del dagostino es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Tedo Díaz de Casriego gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paul Cox va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Pere Foradada, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ole Furu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Tejero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Senín de Castro de dagostino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Senín de Castro va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que dagostino va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de dagostino, en José María Pagueguy, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): José María Pagueguy, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Dream timo

Goles Goles

  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Dream va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Ivan Fontelles va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Dream va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Neluţu Bulgaru va desviar el xut final de Vivian Siebenmann després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Dream va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.