Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrubia Spurs (1333436) - Dandy de Tazmania 2 (1365742) » 413409222: T39/J5/VIII

Liga 413409222 Información oficial sobre el partido 413409222 en Hattrick

23.02.2013 15:10:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VIII.142 (53943)

Club Mediterraneo Balompié Alineación oficial del equipo 'Club Mediterraneo Balompié' en el partido 0 - 5 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
0 - 1 Thorbjørn Buch (8')
0 - 2 Simeón Canabal (36')
0 - 3 Thorbjørn Buch (39')
0 - 4 Krisztián Cservölgyi (48')
0 - 5 Harald Hrstic (87')
Club Mediterraneo Balompié Alineación oficial del equipo 'Club Mediterraneo Balompié' en el partido 0 - 5 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Mediterraneo Balompié Alineación oficial del equipo 'Club Mediterraneo Balompié' en el partido 0 - 3 Dandy de Tazmania 2 Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania 2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mediterraneo Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mediterraneo va ser a punt de marcar al minut 6, quan el seu jugador Adrián Salinas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Bartłomiej Okrzesik va entorpir al marcador d'en Manel Esquivel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mediterraneo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Linus Tuv va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Passats 89 minuts de joc, en Manel Esquivel de Mediterraneo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Dandy de Tazmania 2

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): En Thorbjørn Buch va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 8. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Simeón Canabal va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Tazmania.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Thorbjørn Buch, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 48, Tazmania va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Krisztián Cservölgyi.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Harald Hrstic va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Javier Celis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miloslav Baborák va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 5 de joc.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Krisztián Cservölgyi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Herbert Märker de Tazmania va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matej Petrič de Tazmania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Sedran de Tazmania amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.