Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - Pandoritos Team (1589681) » 413331929: T39/J3/VI

Liga 413331929 Información oficial sobre el partido 413331929 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.810 (15128)

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 0 - 3 Pandoritos Team Alineación oficial del equipo 'Pandoritos Team' en el partido
0 - 1 Guillermo Rosanes (50')
0 - 2 Heribert Graus (62')
0 - 3 Heribert Graus (68')
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 0 - 3 Pandoritos Team Alineación oficial del equipo 'Pandoritos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 1 Pandoritos Team Alineación oficial del equipo 'Pandoritos Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Basauri per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Olivos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Aarón Magariños Blanco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Tomás Fernández de Basauri va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 42 (Evento clima: sol, OK técnico): Tomás Fernández semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Paco Peñafuerte, que no va rendir al seu nivell habitual.

Pandoritos Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Guillermo Rosanes va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Heribert Graus de Pandoritos va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 62.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Passaven 68 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Heribert Graus va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Mario Rodrigo Fompedriña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Rodrigo Fompedriña ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pandoritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 叶 (Ye) 尔天 (Ertian), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Mario Rodrigo Fompedriña de Pandoritos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.