Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nova Lloreda Sud cf (1594302) - Guepardo Balompié (122290) » 413308617: T39/J12/VI

Liga 413308617 Información oficial sobre el partido 413308617 en Hattrick

13.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VI.393 (14711)

Calvenstein fc Alineación oficial del equipo 'Calvenstein fc' en el partido 0 - 3 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
0 - 1 Jim Duclos (63')
0 - 2 Simone Gamalero (75')
0 - 3 Federico Egüés (80')
Calvenstein fc Alineación oficial del equipo 'Calvenstein fc' en el partido 0 - 3 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Calvenstein fc Alineación oficial del equipo 'Calvenstein fc' en el partido 0 - 1 Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calvenstein fc

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 36, un contraatac del Calvenstein no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en José Pablo Carranza perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Olmos, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Javier Azañón ocupà el lloc d'en Karl Karlsquell al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Calvenstein quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Floris Brenker va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Guepardo Balompié

Goles Goles

  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Guepardo. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Jim Duclos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Simone Gamalero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Federico Egüés va augmentar l'avantatge de Guepardo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Garry Spears, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Federico Egüés va estar a punt de posar per davant a Guepardo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benjamin de Nijs va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en Simone Gamalero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Guepardo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Artin Idiartegaray va quedar-se sol davant el porter Benjamin de Nijs, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): João Francisco Alegre no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.