Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL SOCEDAD FEMENINA (774974) - sheep crow (491650) » 41328218: T14/J3/X

Liga 41328218 Información oficial sobre el partido 41328218 en Hattrick

11.06.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 3 / X.389 (96472)

susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 3 - 2 Caracartones Alineación oficial del equipo 'Caracartones' en el partido
Fernando Revull (3') 1 - 0
1 - 1 Baltasar Ardila (58')
Xavier Celestino (73') 2 - 1
2 - 2 Ignacio Blanco (77')
Rafael Ruiz (84') 3 - 2
susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 3 - 2 Caracartones Alineación oficial del equipo 'Caracartones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
susitocobisero Alineación oficial del equipo 'susitocobisero' en el partido 6 - 0 Caracartones Alineación oficial del equipo 'Caracartones' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

susitocobisero

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): susitocobisero va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Fernando Revull va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): José Ramón Roiz va deixar patent la seva inexperiència al minut 73, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Xavier Celestino va marcar sense oposició, posant el marcador a 2 - 1 per a susitocobisero.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Rafael Ruiz va donar a susitocobisero un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lorenzo Lopez al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Sixto va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joan Hosta per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lorenzo Lopez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Victor Desert va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Lorenzo Lopez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Revull de susitocobisero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Arellano de susitocobisero es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Honorino Sorolla no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Joan Hosta.

Caracartones

Goles Goles

  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Caracartones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Baltasar Ardila va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Ignacio Blanco va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Caracartones.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Xesús Norro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando Revull va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 85 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Ramón Roiz de Caracartones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Blanco de Caracartones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Lorenzo Lopez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Caracartones es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.