Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Súper Recre (995177) - Bocata de Frankfurt (124339) » 413277072: T39/J8/V

Liga 413277072 Información oficial sobre el partido 413277072 en Hattrick

16.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / V.86 (5599)

Superrecre Alineación oficial del equipo 'Superrecre' en el partido 4 - 3 U.D.Cristalmar Alineación oficial del equipo 'U.D.Cristalmar' en el partido
0 - 1 Cemal Özhakan (7')
0 - 2 Alaaddin Yüzey (19')
0 - 3 Dušan Kondrlík (44')
Palomo Rubio Ribera (73') 1 - 3
Palomo Rubio Ribera (78') 2 - 3
Froilán Roade (79') 3 - 3
Daniel Malgrat (80') 4 - 3
Superrecre Alineación oficial del equipo 'Superrecre' en el partido 4 - 3 U.D.Cristalmar Alineación oficial del equipo 'U.D.Cristalmar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Superrecre Alineación oficial del equipo 'Superrecre' en el partido 3 - 1 U.D.Cristalmar Alineación oficial del equipo 'U.D.Cristalmar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superrecre

Goles Goles

  • 100 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Palomo Rubio Ribera anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 3.
  • 139 Minuto 78 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Palomo Rubio Ribera van servir per superar a l'últim defensor, en Isto Jäske. Tot va acabar amb el 2 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Superrecre cantant "Palomo Rubio Ribera selecció!"
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Daniel Malgrat va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Superrecre, Froilán Roade, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Daniel Malgrat va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Superrecre.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Malgrat, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Francisco Gómez Dávila una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Tomás García Arroba va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Malgrat de Superrecre va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Gómez Dávila de Superrecre va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Palomo Rubio Ribera.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Precedo de Superrecre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

U.D.Cristalmar

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cemal Özhakan quedar desmarcat i marcar per a U.D.Cristalmar al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alaaddin Yüzey va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dušan Kondrlík de U.D.Cristalmar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 44 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dušan Kondrlík quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 219 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Isto Jäske va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Dušan Kondrlík, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cemal Özhakan de U.D.Cristalmar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Otmar Forrest s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.