Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valmon C.F. (489768) - Team JiSi '06 (1370616) » 413267537: T39/J3/Primera

Liga 413267537 Información oficial sobre el partido 413267537 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / Primera (3403)

San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 2 - 2 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
Syun Moosa (18') 1 - 0
1 - 1 Albertino Alado (26')
1 - 2 István Veres (27')
Aureliusz Tymiński (77') 2 - 2
San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 2 - 2 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 2 - 0 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Blas United

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Aureliusz Tymiński el va rematar Syun Moosa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del United s'esgargamellaven dempeus per esperonar Aureliusz Tymiński que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 77 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de United Antonio Chanciller quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Marcos Estébanez Martín va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Team. La jugada d'estratègia del United per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Matteo Concheddu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Francisco 'Tiki-Taka' Canalizo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Team JiSi

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de Team va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Albertino Alado va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En István Veres va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Team va anar a parar a la dreta de l'atac on en István Veres, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Geir Eide, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Nils Günter Barbera de Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Geir Eide de Team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Albertino Alado de Team va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Octavio Madoz va prendre el seu rol al minut 65.