Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

euskadi fcm (118387) - Los Naranjitos (491991) » 41021584: T14/J7/VI

Liga 41021584 Información oficial sobre el partido 41021584 en Hattrick

09.07.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 7 / VI.81 (14399)

santa ana f.c. Alineación oficial del equipo 'santa ana f.c.' en el partido 4 - 2 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Blair Wheeler (5') 1 - 0
1 - 1 Pablo Torregrossa (17')
Blair Wheeler (27') 2 - 1
Henri Noppen (28') 3 - 1
3 - 2 Joachim Switelski (78')
Juan Luis Martínez (82') 4 - 2
santa ana f.c. Alineación oficial del equipo 'santa ana f.c.' en el partido 4 - 2 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santa ana f.c. Alineación oficial del equipo 'santa ana f.c.' en el partido 1 - 1 Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,4 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa ana f.c.

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip santa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Blair Wheeler va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 27 gràcies a la jugada de Blair Wheeler, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): santa va aconseguir el 3 - 1 quan Henri Noppen va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Jesús Agüera, que quasi sense aire va regalar la pilota a Juan Luis Martínez de santa, que, amb energies de reserva, va fer el 4 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alberto Gascon Salvadó va ser clau en la jugada d'atac de santa al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Juan Luis Martínez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Juan Luis Martínez gairebé va marcar per a santa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Cabarrús de santa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Guardiola de santa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 162 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Pablo Torregrossa va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 17.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Naranjitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 78, quan Joachim Switelski, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Lipót Kalocsay, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rodrigo Alvarez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Naranjitos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 54 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Jon Berglund de Naranjitos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de Naranjitos Jon Berglund va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Leo Marelion va entrar en el seu lloc.