Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

saul (30938) - F.C. The Wins (30899) » 40998019: T14/J12/Primera

Liga 40998019 Información oficial sobre el partido 40998019 en Hattrick

13.08.2005 14:00:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 12 / Primera (3403)

Xerez C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez C.D.' en el partido 1 - 2 U. D. Son Sardina Alineación oficial del equipo 'U. D. Son Sardina' en el partido
Morten Göransson (23') 1 - 0
1 - 1 Rafal Wojcik (33')
1 - 2 Rafal Wojcik (82')
Xerez C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez C.D.' en el partido 1 - 2 U. D. Son Sardina Alineación oficial del equipo 'U. D. Son Sardina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xerez C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez C.D.' en el partido 0 - 2 U. D. Son Sardina Alineación oficial del equipo 'U. D. Son Sardina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez C.D.

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Xerez eren letals, i Morten Göransson va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Xerez van sortir al contraatac al minut 60, però José Miguel Socías va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erik Antonsson de Xerez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Ruiz de Xerez es va guanyar la targeta groga merescudament.

U. D. Son Sardina

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador visitant Rafal Wojcik va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 33 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Sardina agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rafal Wojcik amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mihail Ciuraru de Sardina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Rafal Wojcik va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Marcos Francisco Álvarez Collado va estar a punt de posar per davant a Sardina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfredo Casas de Pedro va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Roberto De Gabiola per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 31, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 273 Minuto 46 (Ocasión por la derecha): Tristan Pigot de Sardina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 46, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Alfredo Casas de Pedro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Eduardo Valiente no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ronny Florian de Sardina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ronny Florian de Sardina, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 71, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!