Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gelicôvič F.C. (1420127) - Pollos Hermanos CF (1334318) » 398385024: T38/J6/IX

Liga 398385024 Información oficial sobre el partido 398385024 en Hattrick

10.11.2012 15:40:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 6 / IX.706 (60977)

torre oruña fc Alineación oficial del equipo 'torre oruña fc' en el partido 2 - 3 JM globetrotters Alineación oficial del equipo 'JM globetrotters' en el partido
0 - 1 Nick Hindermith (10')
0 - 2 Joey Golverdingen (15')
0 - 3 Manuel Idígoras (20')
Javier Arretxe (34') 1 - 3
Josep Joan Pastoret (70') 2 - 3
torre oruña fc Alineación oficial del equipo 'torre oruña fc' en el partido 2 - 3 JM globetrotters Alineación oficial del equipo 'JM globetrotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
torre oruña fc Alineación oficial del equipo 'torre oruña fc' en el partido 2 - 0 JM globetrotters Alineación oficial del equipo 'JM globetrotters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

torre oruña fc

Goles Goles

  • 102 Minuto 34 (Gol por la izquierda): torre va reduir el marcador al minut 34 a 1 - 3 quan Javier Arretxe va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 100 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Josep Joan Pastoret anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Gianvito Mezzasalma de torre es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 21, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): torre va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gianvito Mezzasalma va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gökay Toparlak va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Tonko Vuleta va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

JM globetrotters

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nick Hindermith era molt més ràpid que el defensa Fredrik Johansson. Al minut 10, el jugador de globetrotters va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip globetrotters va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Joey Golverdingen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de globetrotters eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 20, Manuel Idígoras va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de globetrotters va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Roca, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Marius Dragomirică va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.