Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediterraneo (778126) - ITRisk (801180) » 398235692: T38/J14/VIII

Liga 398235692 Información oficial sobre el partido 398235692 en Hattrick

05.01.2013 15:10:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 14 / VIII.87 (53888)

Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 3 - 0 indecentes II Alineación oficial del equipo 'indecentes II' en el partido
Apoloniusz Klocek (22') 1 - 0
Apoloniusz Klocek (34') 2 - 0
Apoloniusz Klocek (76') 3 - 0
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 3 - 0 indecentes II Alineación oficial del equipo 'indecentes II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 3 - 1 indecentes II Alineación oficial del equipo 'indecentes II' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediterraneo

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 22 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Apoloniusz Klocek llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mediterraneo i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en Apoloniusz Klocek el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mediterraneo al minut 76, que va llançar ajustat al pal en Apoloniusz Klocek. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 10 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Bill Sheard, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mediterraneo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Lorenzo De Bruyne va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Luca Achilli per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ryan van Gisteren va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Teobaldo Cabeza gairebé va marcar per a Mediterraneo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apoloniusz Klocek de Mediterraneo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

indecentes II

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Winoc Laane que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del indecentes sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Florin Abrudan, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Winoc Laane de indecentes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Bohuslav Chlapec va sortir coix del terreny de joc, substituït per Avri Kabilio. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de indecentes, en Ryan van Gisteren, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Passats 70 minuts de joc, en Jan Samulczyk de indecentes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.