Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

groundforcebcn (487522) - Arsenal sevillano (1436659) » 398183259: T38/J8/VII

Liga 398183259 Información oficial sobre el partido 398183259 en Hattrick

24.11.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 8 / VII.268 (38304)

groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 4 - 0 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
Yiannis Varelopoulos (19') 1 - 0
Sergio Zumaya (50') 2 - 0
Antonio Ceccarelli (72') 3 - 0
Jochem Wilstra (75') 4 - 0
groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 4 - 0 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido 5 - 0 Arsenal sevillano Alineación oficial del equipo 'Arsenal sevillano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

groundforcebcn

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Corria el minut 19, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. groundforcebcn s'avançava en el marcador després que en Yiannis Varelopoulos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Sergio Zumaya de groundforcebcn va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de groundforcebcn. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Antonio Ceccarelli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del sevillano. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jochem Wilstra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del groundforcebcn es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ivano Piazzo va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a groundforcebcn per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antonio Ceccarelli, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Antonio Ceccarelli va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ivano Piazzo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Alessandro Cesarini de groundforcebcn gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Jochem Wilstra ocupà el lloc d'en Knut Sandland al 64 minuts, dos minuts després que el jugador de groundforcebcn quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Arsenal sevillano

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Roberto Chumaceiro va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pekka Schacherl de sevillano es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.