Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Setura. C.F. (1413963) - F.C. El Todler (1419717) » 398180982: T38/J12/VII

Liga 398180982 Información oficial sobre el partido 398180982 en Hattrick

22.12.2012 15:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 12 / VII.227 (38263)

Esclatasang Alineación oficial del equipo 'Esclatasang' en el partido 1 - 0 Olimpic de Limón Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Limón' en el partido
Gaétan Le Clainche (5') 1 - 0
Esclatasang Alineación oficial del equipo 'Esclatasang' en el partido 1 - 0 Olimpic de Limón Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Limón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esclatasang Alineación oficial del equipo 'Esclatasang' en el partido 2 - 0 Olimpic de Limón Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Limón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esclatasang

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gaétan Le Clainche, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Esclatasang se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Esclatasang sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Gorriarán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gaétan Le Clainche va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Muñoz, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelantonio Marchesi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Antonio Muñoz de Esclatasang va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Meijoeiro va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Laureano Umansoro ocupà el lloc d'en Gonzalo Meijoeiro al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Esclatasang quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Olimpic de Limón

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ñuño Piña sol davant la porteria al minut 13, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sérgio Manoel Macarios, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Adam Gustavsson marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Soriano Carbajo que va xutar a fora per molt poc.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Mihai-Macedon Stoian va servir per deixar enrere el gegant Josep Saura al minut 36, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Olimpic van sortir al contraatac amb encert al minut 52, però Sérgio Manoel Macarios no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mihai-Macedon Stoian que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.