Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marrapinyus (1583521) - Paladium fc (1338336) » 398152298: T38/J11/VI

Liga 398152298 Información oficial sobre el partido 398152298 en Hattrick

15.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / VI.779 (15097)

Racing Azuqueca Alineación oficial del equipo 'Racing Azuqueca' en el partido 1 - 0 Nàstic de Salou Alineación oficial del equipo 'Nàstic de Salou' en el partido
Fahir Arca (29') 1 - 0
Racing Azuqueca Alineación oficial del equipo 'Racing Azuqueca' en el partido 1 - 0 Nàstic de Salou Alineación oficial del equipo 'Nàstic de Salou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Azuqueca Alineación oficial del equipo 'Racing Azuqueca' en el partido 2 - 0 Nàstic de Salou Alineación oficial del equipo 'Nàstic de Salou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Azuqueca

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 29 minuts, el tirador de faltes del Azuqueca va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fahir Arca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Azuqueca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Silas Predota va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Christiaan Keijsers va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kamil Słupiński per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bernard Leick va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Harteman de Azuqueca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christiaan Keijsers de Azuqueca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Branimir Rnić no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Nàstic de Salou

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Sébastien Laurent va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vladimir Harteman no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sébastien Laurent estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joanot Montpeó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 51 (Tirita (médico)): Xavier Montcada es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.