Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galletas F.C. (991105) - Landeta Athletic Club (1334098) » 398131602: T38/J1/VI

Liga 398131602 Información oficial sobre el partido 398131602 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / VI.428 (14746)

conejo ambar Alineación oficial del equipo 'conejo ambar' en el partido 1 - 2 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
Necati Onursal (31') 1 - 0
1 - 1 Xilberte Bascuas (33')
1 - 2 Miro Jurvi (83')
conejo ambar Alineación oficial del equipo 'conejo ambar' en el partido 1 - 2 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
conejo ambar Alineación oficial del equipo 'conejo ambar' en el partido 1 - 0 Landeta Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Landeta Athletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

conejo ambar

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Necati Onursal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. conejo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Bartosz Kostorz gairebé va marcar per a conejo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39, Bartosz Kostorz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): conejo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 47 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tomas Brand ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Per Karlsson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Landeta Athletic Club

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Athletic sabia com jugar al contraatac, i al minut 33, Xilberte Bascuas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Athletic va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Miro Jurvi rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Athletic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Bautista Ordoñez Saez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Guillermo Pozuelo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Guillermo Pozuelo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Arasa de Miguel de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Raúl Casón ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.