Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FER_TEAM (1434803) - CE SABADELL CF (120181) » 398113958: T38/J11/VI

Liga 398113958 Información oficial sobre el partido 398113958 en Hattrick

15.12.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 11 / VI.148 (14466)

EVERLONG Alineación oficial del equipo 'EVERLONG' en el partido 0 - 2 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
0 - 1 Adrian Erne (31')
0 - 2 Adrian Erne (40')
EVERLONG Alineación oficial del equipo 'EVERLONG' en el partido 0 - 2 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EVERLONG Alineación oficial del equipo 'EVERLONG' en el partido 2 - 0 CE SABADELL CF Alineación oficial del equipo 'CE SABADELL CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EVERLONG

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Everlong va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Günther Pfurtscheller va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jan Nilsson.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Saim Ramis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Everlong.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Günther Pfurtscheller arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Djalma Azevedo de Everlong va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Teoman Güral de Everlong es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 71, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Günther Pfurtscheller de Everlong es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teoman Güral de Everlong va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CE SABADELL CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del SABADELL. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Adrian Erne va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adrian Erne va augmentar l'avantatge de SABADELL a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Patrick Singh va ridiculitzar a en Djalma Azevedo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): SABADELL van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Ludovic Bousquet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SABADELL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrian Erne, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de SABADELL, en Eduardo Lona, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.