Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kram (1581800) - Monarita F.C. (778227) » 398097513: T38/J1/V

Liga 398097513 Información oficial sobre el partido 398097513 en Hattrick

06.10.2012 14:00:00
Liga: Temporada 38 / Jornada 1 / V.129 (5642)

Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 0 Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido
Valentin Stoelting (42') 1 - 0
José Cocón (79') 2 - 0
Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 0 Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 1 Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kram

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Kram prenia la batuta de l'encontre al minut 42, quan en Valentin Stoelting va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Philippe Técher el va rematar José Cocón amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Rubén Sáenz Malo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rubén Sáenz Malo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Ambròs Dorca gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Luis Naharro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramiro 'L'avi' Pardo Saenz de Kram amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Turra Mítica C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Mítica va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaime Taborda va desviar el xut final de Darío Canek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Costante Salomone que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 286 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 56, el Mítica estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Dobrosław Czajor va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Ignacy Bylinka va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jaime Taborda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Celedonio Tixera de Mítica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.