Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KingstonFC (779705) - MARCAGOL (119494) » 383151631: T37/J4/IX

Liga 383151631 Información oficial sobre el partido 383151631 en Hattrick

07.07.2012 15:40:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / IX.306 (60577)

Chicho F.C Alineación oficial del equipo 'Chicho F.C' en el partido 3 - 2 Corrupción sin sanción Alineación oficial del equipo 'Corrupción sin sanción' en el partido
Jesús Tabanera (18') 1 - 0
1 - 1 Felipe Merino Pérez (21')
Silvestro Dell'Aiera (33') 2 - 1
Giovanni Guzzetti (55') 3 - 1
3 - 2 Fausto Cartola (67')
Chicho F.C Alineación oficial del equipo 'Chicho F.C' en el partido 3 - 2 Corrupción sin sanción Alineación oficial del equipo 'Corrupción sin sanción' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chicho F.C Alineación oficial del equipo 'Chicho F.C' en el partido 3 - 0 Corrupción sin sanción Alineación oficial del equipo 'Corrupción sin sanción' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicho F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Huirravoso entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chicho, un peu providencial d'en Jesús Tabanera va situar el 1-0 al panell digital.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Silvestro Dell'Aiera va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Chicho.
  • 136 Minuto 55 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Jorge Cella encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Giovanni Guzzetti anotar per a Chicho el 3 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Chicho va deixar en bona posició a en César Abrantes Santos per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Şansal Farabi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Giovanni Guzzetti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Şansal Farabi al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Tabanera va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Christian Martarello de Chicho va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Claudio Insaurbe va prendre el seu rol al minut 38.
  • 094 Minuto 60 (Tirita (médico)): Silvestro Dell'Aiera es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76 de partit, el jugador Antonio Manuel Sánchez de Chicho es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Corrupción sin sanción

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 21 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Felipe Merino Pérez marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 67, el jugador visitant Fausto Cartola va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Fausto Cartola va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Al minut 32 un refús amb el peu d'en Javier Contesti va anar a parar als peus del Luis Merino que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Francisco Aburuza va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Merino rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Policarpio Barjola de Corrupción va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.