Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC. BCN (30983) - Can Collons de Dalt (1417865) » 382950759: T37/J6/VI

Liga 382950759 Información oficial sobre el partido 382950759 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.815 (15133)

Atarfe Industrial Alineación oficial del equipo 'Atarfe Industrial' en el partido 2 - 3 anansais FC Alineación oficial del equipo 'anansais FC' en el partido
Diethelm Stachus (16') 1 - 0
Andrea Cammareri (43') 2 - 0
2 - 1 Taisto Vaahteranmäki (43')
2 - 2 Taisto Vaahteranmäki (44')
2 - 3 Taisto Vaahteranmäki (73')
Atarfe Industrial Alineación oficial del equipo 'Atarfe Industrial' en el partido 2 - 3 anansais FC Alineación oficial del equipo 'anansais FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atarfe Industrial Alineación oficial del equipo 'Atarfe Industrial' en el partido 1 - 1 anansais FC Alineación oficial del equipo 'anansais FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,6 % 43,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atarfe Industrial

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Stefan Gregersen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Industrial, un peu providencial d'en Diethelm Stachus va situar el 1-0 al panell digital.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): El jugador Andrea Cammareri de Industrial es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Stefan Gregersen de Industrial no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Industrial sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ralf Römlinghoven, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Miśkiewicz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 88, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Seyit Alper Tutka de Industrial va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Miśkiewicz de Industrial va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Industrial va fer una substitució al minut 79. Ralf Römlinghoven va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Anthony Vergé.

anansais FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 43 minuts quan Falk Düsseldorf va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Taisto Vaahteranmäki, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 44, quan Taisto Vaahteranmäki va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Taisto Vaahteranmäki va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 关 (Guan) 翊亮 (Yiliang) va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tranquillo Teichmann va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sándor Vörös sol davant la porteria al minut 44, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip anansais Jurģis Ālmanis quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iván Esterripa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Esterripa.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sándor Vörös de anansais va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Jan Carron de anansais es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.