Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dino Fútbol Club (773911) - Cuberitos United (991313) » 382938221: T37/J8/VI

Liga 382938221 Información oficial sobre el partido 382938221 en Hattrick

04.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VI.591 (14909)

Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido 0 - 2 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
0 - 1 Manuel Tamayo (35')
0 - 2 Adalbert Xuriguera (65')
Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido 0 - 2 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido 2 - 0 Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varon Dandy

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Antonio Manias va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Joan Sans va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Varon.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Sans va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Max Dalstål hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Saku Loukiainen de Varon va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Reinhold Denhard de Varon s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Max Dalstål de Varon va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dimas Pardo Martínez va prendre el seu rol al minut 80.

Cuberitos United

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Cuberitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manuel Tamayo, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cuberitos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Adalbert Xuriguera va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuberitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Mora, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cuberitos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Anders Ovesson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Cuberitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 88, però Ander Zubiaga va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Michalis Fivos de Cuberitos es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.