Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chonacheis (776381) - Lobos_Plateados (489477) » 382937471: T37/J4/VI

Liga 382937471 Información oficial sobre el partido 382937471 en Hattrick

07.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 4 / VI.578 (14896)

Chonacheis Alineación oficial del equipo 'Chonacheis' en el partido 3 - 1 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
Vittorio Devecchi (27') 1 - 0
Ostap Isakovskiy (51') 2 - 0
Albert Kvrivishvili (74') 3 - 0
3 - 1 Rick Wiegersma (79')
Chonacheis Alineación oficial del equipo 'Chonacheis' en el partido 3 - 1 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Chonacheis Alineación oficial del equipo 'Chonacheis' en el partido 8 - 0 PATESINHO Alineación oficial del equipo 'PATESINHO' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chonacheis

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 27 minuts quan Vittorio Devecchi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Chonacheis.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Ostap Isakovskiy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chonacheis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Albert Kvrivishvili progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Igli Bassano del Chonacheis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Vittorio Devecchi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Chonacheis va estar a punt d'arribar en un córner. En Albert Kvrivishvili va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pasquale Casino de Chonacheis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jürgen Hooijberg de Chonacheis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Luis Tomitz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Jürgen Hooijberg de Chonacheis s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

PATESINHO

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats de PATESINHO van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rick Wiegersma va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Rick Wiegersma al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Jürgen Averdonk va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.