Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Falete (123236) - JUAN CARLOS (1600233) » 382934272: T37/J1/VI

Liga 382934272 Información oficial sobre el partido 382934272 en Hattrick

16.06.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 1 / VI.521 (14839)

Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 1 - 2 Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido
0 - 1 Tomo Handa (11')
0 - 2 Pere Jordi Soler (39')
Martin Gelmroth (60') 1 - 2
Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 1 - 2 Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido 4 - 1 Drink Team Valladolid Alineación oficial del equipo 'Drink Team Valladolid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Falete

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Martin Gelmroth va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Martin Kliff va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En 李 (Li) 春天 (Chuntian) va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Tito Brito e Cunha no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Władysław Lisiak de Falete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alessio Sidoli, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Drink Team Valladolid

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Tomo Handa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Pere Jordi Soler de Valladolid va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Valladolid va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jukka Skytten va sortir per sobre el travesser.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): José Cana Galindo va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Enrico Russo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Era el minut 62 quan després d'una dura entrada, el jugador Gerhard Tichy de Valladolid s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Karl Stümpen no era cap impediment.
  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Tomo Handa.