Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Javitim FC (1333164) - Chicho F.C (310473) » 382930874: T37/J6/VI

Liga 382930874 Información oficial sobre el partido 382930874 en Hattrick

21.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 6 / VI.460 (14778)

Viva er betis!!! Alineación oficial del equipo 'Viva er betis!!!' en el partido 0 - 2 CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido
0 - 1 Aaron Poch (36')
0 - 2 Jimeno Normandia (78')
Viva er betis!!! Alineación oficial del equipo 'Viva er betis!!!' en el partido 0 - 2 CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viva er betis!!! Alineación oficial del equipo 'Viva er betis!!!' en el partido 1 - 0 CD Trankamozas Alineación oficial del equipo 'CD Trankamozas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viva er betis!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): betis!!! enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 200 Minuto 84 (Ocasión de falta): Safri bin Sulaiman va xutar una falta al minut 84 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Lajos Kurucz de betis!!! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CD Trankamozas

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 36, en Enrique Valaguer la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Aaron Poch que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Mozeño era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jimeno Normandia va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Mozeño va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Sergiusz Gracjasz va quedar-se sol davant el porter Augusto Valderrama, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aaron Poch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Olegario Andeiro va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aaron Poch va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 35 (Lesión): El jugador de Mozeño Patroclo Souteliño va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Guillermo Zapata va entrar en el seu lloc.