Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fuegote (490204) - Inter de Gordock (796937) » 382928292: T37/J5/VI

Liga 382928292 Información oficial sobre el partido 382928292 en Hattrick

14.07.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 5 / VI.414 (14732)

Villalba FC Alineación oficial del equipo 'Villalba FC' en el partido 0 - 1 Inter de Gordock Alineación oficial del equipo 'Inter de Gordock' en el partido
0 - 1 Ramón Picart (76')
Villalba FC Alineación oficial del equipo 'Villalba FC' en el partido 0 - 1 Inter de Gordock Alineación oficial del equipo 'Inter de Gordock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villalba FC Alineación oficial del equipo 'Villalba FC' en el partido 1 - 0 Inter de Gordock Alineación oficial del equipo 'Inter de Gordock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villalba FC

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 11 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Santiago Matute Llera va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joaquín Daví va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Tormo de Villalba amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Iván Gravalosa de Villalba va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Bartolomé Vegena va prendre el seu rol al minut 39.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Bartolomé Vegena de Villalba va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lorenzo Reineke va entrar en el seu lloc.

Inter de Gordock

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Ramón Picart va marcar al minut 76 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Adolfo Sposari va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gordock, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Åge Haun va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gordock va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Sabit Kutlu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gordock, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Laudelino Brasa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Alberto Sgrazzutti de Gordock va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Cerraeta.