Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alkorcense (991760) - Real Ratalona C.F (1372010) » 382919795: T37/J8/VI

Liga 382919795 Información oficial sobre el partido 382919795 en Hattrick

04.08.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 8 / VI.262 (14580)

Alkorcense Alineación oficial del equipo 'Alkorcense' en el partido 2 - 2 Club esportiu Sant Vicent Alineación oficial del equipo 'Club esportiu Sant Vicent' en el partido
0 - 1 Dani Matos (52')
0 - 2 David Vegena (81')
Srđan Rakčević (84') 1 - 2
Rainer Poell (88') 2 - 2
Alkorcense Alineación oficial del equipo 'Alkorcense' en el partido 2 - 2 Club esportiu Sant Vicent Alineación oficial del equipo 'Club esportiu Sant Vicent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alkorcense Alineación oficial del equipo 'Alkorcense' en el partido 1 - 0 Club esportiu Sant Vicent Alineación oficial del equipo 'Club esportiu Sant Vicent' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alkorcense

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): El Alkorcense no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Srđan Rakčević es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Alkorcense aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Rainer Poell va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Alkorcense va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Ernesto Cabilla en un 1 contra 1 amb el porter Redon Çela, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 10 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Luca Barbero va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bobby Lullin va enviar un xut des de 40 metres al minut 11, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rainer Poell.

Club esportiu Sant Vicent

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): En Dani Matos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Santvi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on David Vegena va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Santvi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Patricio Plaza Sánchez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Santvi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Dani Matos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, David Vegena de Santvi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.