Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tampa Bay Barcelona (772476) - Atlético Morgul SAD (1420937) » 382908228: T37/J14/VI

Liga 382908228 Información oficial sobre el partido 382908228 en Hattrick

15.09.2012 14:00:00
Liga: Temporada 37 / Jornada 14 / VI.55 (14373)

CANARY ISLANDS Alineación oficial del equipo 'CANARY ISLANDS' en el partido 4 - 1 Virusillos Firewales C.F. Alineación oficial del equipo 'Virusillos Firewales C.F.' en el partido
Tommi Fränti (31') 1 - 0
Tommi Fränti (32') 2 - 0
Félix Díaz del Campo (34') 3 - 0
Jean-Luis Penn (36') 4 - 0
4 - 1 Alfredo Rivero Miró (69')
CANARY ISLANDS Alineación oficial del equipo 'CANARY ISLANDS' en el partido 4 - 1 Virusillos Firewales C.F. Alineación oficial del equipo 'Virusillos Firewales C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CANARY ISLANDS Alineación oficial del equipo 'CANARY ISLANDS' en el partido 3 - 0 Virusillos Firewales C.F. Alineación oficial del equipo 'Virusillos Firewales C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CANARY ISLANDS

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Martín Armando Aimar és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Tommi Fränti perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): I Canarias va aconseguir el 2 - 0 quan Tommi Fränti va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Félix Díaz del Campo va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de I Canarias pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jean-Luis Penn va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tommi Fränti! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Virusillos. La jugada d'estratègia del I Canarias per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pedro Alegre va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jean-Luis Penn. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Michał Czerski de I Canarias va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Tommi Fränti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anastasio Montalvo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Virusillos Firewales C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular Alfredo Rivero Miró de Virusillos després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Rivero Miró va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Félix Díaz del Campo es va comportar com un juvenil al minut 21 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Virusillos Euxenio Leirachá quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Attila Lendvai l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Virusillos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alfredo Rivero Miró, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Nereira.